Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Lelystad Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Lelystad

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

LELYSTAD

Afvoer verstopt Lelystad?

Afvoer verstopt Lelystad? Het kan soms lastig zijn om een goede oplossing te vinden voor jouw verstopping. Om dit probleem op te lossen zijn er op het internet tig middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is daardoor niet altijd even duidelijk wat nou wél, en wat nou niet goed werkt. Om die reden helpen wij jou graag met het zoeken naar een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina hebben wij een aantal tips met uitleg op een rij gezet!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen over een verstopte afvoer? Neem dan snel contact op via 0320 201 711 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Lelystad

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Lelystad? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Lelystad, kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast gaan wij samen met jou opzoek naar de best passende oplossing. Wij kunnen gegarandeerd alle afvoerproblemen voor je oplossen!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het verhelpen van de verstopping, kunnen wij jou ook voorzien van een vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Lelystad lost het op! Je kunt ons bereiken via  0320 201 711 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Lelystad Logo
Loodgieter ontstoppen Lelystad afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Ervaar je nog steeds dezelfde afvoerproblemen? Neem dan direct contact op via 0320 201 711. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt steeds vaker voor dat elektrische apparaten (denk een wasmachine of een vaatwasser) geblokkeerd worden. In veel gevallen ligt het probleem dan bij vieze filters. Om die reden doe je er zeker goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn eenvoudig te verwijderen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, kun je deze reinigen in warme water. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Lelystad
Afvoer verstopt Lelystad

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? In veel gevallen is de sifon eenvoudig los te halen. Wanneer je de sifon los hebt gehaald, kan je het vuil er eenvoudig uithalen. Draai de sifon er vervolgens weer terug op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je te maken hebt met een verstopping in een afvoer.

Hoe gaat dit in zijn werk? Voeg twee eetlepels zuiveringszout toe aan wat water en giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan dit een nachtje te laten inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Lelystad Leiding
Riool ontstoppen Lelystad graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Pak de plopper en zet deze op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee ontstaat er namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppingsdienst Lelystad om jouw klus te bespreken met onze experts via 0320 201 711.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan een afvoer ook proberen te ontstoppen door gebruik te maken van een ontstoppingsveer.

Hoe werkt dit? Stop het uiteinde van de veer in de verstopte afvoer. Zet hierbij zo min mogelijk kracht, hiermee voorkom je dat je schade aanricht aan de binnenzijde van de afvoer. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Doe dit wel voorzichtig. Belangrijk is dat je de ontstoppingsveer achteraf weer uit de afvoer verwijdert.

Op het moment dat het gelukt is, merk je direct verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0320 201 711. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Lelystad
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoerverstopping kan door verschillende dingen ontstaan. In veel gevallen gebeurt dit door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een breuk in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding. Deze ophoping wordt steeds groter en groter, totdat dit uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.

Eveneens gebeurt het regelmatig dat een ingegroeide boomwortel zorgt voor een verstopping. Dit gebeurt voornamelijk bij de leidingen van oudere huizen. Hier dringen boomwortels namelijk relatief eenvoudig de afvoerbuizen binnen.

Ook wanneer een riool slecht is aangelegd, kan dit voor vervelende situaties zorgen op lange termijn.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus verschillende waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit zorgt ervoor dat een verstopping niet gemakkelijk is op te lossen. Wil jij zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0320 201 711.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf ook aan bijdragen, door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0320 201 711.

Loodgieter Lelystad Ontstoppen
WC ontstoppen Lelystad

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je zo snel mogelijk van je verstopping af wilt, doe je er goed aan Ontstoppen Lelystad te contacteren. Wij kunnen je snel helpen met het ontstoppen van jouw afvoer.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is zeker, wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Voordat wij aan de slag gaan, ontvang je eerst een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0320 201 711.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-lelystad

WC verstopt

Heb jij last van een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Lelystad. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Lelystad!

loodgieter-lelystad-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Lelystad

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Lelystad en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn vandaag bij je!

loodgieter-in-lelystad-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Lelystad

Woon jij in de omgeving van Lelystad? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak!

loodgieter-lelystad-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Lelystad en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Lelystad.

Loodgieter Lelystad Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Lelystad en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Lelystad! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Lelystad

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Lelystad en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0320 201 711.

Verstopping Lelystad

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Lelystad

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Lelystad Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van Ontstoppen Lelystad. Bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Jumbo Lelystad

Bij ons heeft Ontstoppen Lelystad de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Lelystad

Ontstoppen Lelystad heeft bij ons een afvoer ontstopt. Snelle en vriendelijke service van Ontstoppen Lelystad.

Brandweer Kazerne Lelystad

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0320 201 711

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Lelystad

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Lelystad