Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Lelystad Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Lelystad

Wij verhelpen jouw riool verstopping

LELYSTAD

Riool ontstoppen Lelystad?

Riool ontstoppen Lelystad? De beste manier om een riool te ontstoppen is door het probleem direct aan te pakken. Op deze manier hou je de overlast ook zo klein mogelijk. Helaas is het oplossen alleen niet altijd even makkelijk. Het is mogelijk dat je vragen hebt, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0320 201 711 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Lelystad staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Bij het ontstoppen van een riool, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is ook het beginpunt wanneer je een riool gaat ontstoppen. 

Het is mogelijk dat er water in de gootsteen begint te borrelen op het moment dat je de wc doortrekt. Of dat het water niet meer goed wegloopt uit de wasbak. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Het is verstandig Ontstoppen Lelystad hierbij te betrekken!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit kun je eenvoudig doen door in elke afvoer een emmer water leeg te gooien. Op het moment dat er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Neem dan contact op met 0320 201 711 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Lelystad Logo
Loodgieter ontstoppen Lelystad afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een riool ontstoppen met hogedrukreiniger is een krachtige manier, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom raden wij je aan eerst andere methoden te proberen. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Werkt dit niet en wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je erg beheerst te werk gaat. Het is natuurlijk niet fijn als je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe kan je dit goed doen? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer twee minuten goed door.

Voor verstoppingen die met spoed moeten worden opgelost kun je ons bereiken op 0320 201 711.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel op het moment je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer samen met zuiveringszout zeer effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand. Dit resulteert in een extreem goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit snappen we volledig. Op het moment je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou op de stoep. Wij zijn te bereiken via 0320 201 711.

Ontstoppen afvoer Lelystad
Ontstoppingsdienst Lelystad

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van een ouderwetse ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De ontstopper creëert druk waarmee de verstopping moet loskomen.

Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de ontstopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Wanneer je dit een aantal keer gedaan hebt raden we de afvoer nog door te spoelen. Ook hier raden we het gebruik van soda aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Lelystad op0320 201 711.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker naar voren gekomen als een effectieve ontstoppingsmanier. Hierbij is soda naar voornamelijk genoemd als hulpmiddel. Daarentegen is soda ook een opzichzelfstaande manier bij het ontstoppen van een riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit zelf kan doen.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens goed door met kokend water. Voor het beste resultaat raden we je aan dit proces een aantal keer te herhalen.

Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat verstoppingen die ontstaan zijn door dingen als haren, beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Lelystad op 0320 201 711.

Ontstoppen Lelystad Leiding
Riool ontstoppen Lelystad graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen zorgen voor beschadigingen aan de binnenzijde van de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Neem dan contact op met Ontstoppen Lelystad op 0320 201 711.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen van je riool nog niet gelukt? Schakel dan direct de hulp van onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Lelystad en omstreken? In veel gevallen staan we dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar Ontstoppingsdienst Lelystad op 0320 201 711.

Graven riool Lelystad

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-lelystad

WC verstopt

Heb jij last van een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Lelystad. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Lelystad!

loodgieter-lelystad-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Lelystad en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn vandaag bij je!

loodgieter-in-lelystad-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Lelystad

Woon jij in de omgeving van Lelystad? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak!

loodgieter-lelystad-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Lelystad

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Lelystad en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Lelystad.

Loodgieter Lelystad Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Lelystad en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Lelystad! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Lelystad

Heb je te maken met een rioolverstopping? Wat vervelend. Onze ontstoppers helpen je graag. Zij hebben ruime ervaring opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Wanneer jij met één van onze ontstoppers wilt kijken naar de beste oplossing voor jouw verstopte riool, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0320 201 711.

Partners: Riool.vindjeviahier , Riool.websitelink , riool.linktotaal, riool.starttopper  , riool.start-links , riool.topbegin , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.sitelinkje , riool.linkplein 

Verstopping Lelystad

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Lelystad!

Riool Lelystad

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Lelystad Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van Ontstoppen Lelystad. Bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Jumbo Lelystad

Bij ons heeft Ontstoppen Lelystad de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Lelystad

Ontstoppen Lelystad heeft bij ons een afvoer ontstopt. Snelle en vriendelijke service van Ontstoppen Lelystad.

Brandweer Kazerne Lelystad

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0320 201 711

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Lelystad

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Lelystad