Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Lelystad Logo

Ontstoppen

WC verstopt Lelystad

Wij verhelpen jouw wc verstopping

LELYSTAD

WC verstopt Lelystad?

WC verstopt Lelystad? Het kan je zomaar overkomen; de wc spoelt niet meer door. Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Naast het feit dat het van zichzelf al een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Lelystad? Bel gratis naar 0320 201 711 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Lelystad Logo
Loodgieter ontstoppen Lelystad afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Wanneer je nog jonge kinderen hebt, kan het gebeuren dat er een speeltje of een luier in het toilet valt. Omdat het hier gaat om een groter object, is de kans aanwezig dat de wc nu niet meer goed doorspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Lelystad op 0320 201 711.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Dingen als papier kun je eenvoudig alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi dit dan niet opnieuw in het toilet, maar in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb je vragen over jouw verstopte wc? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0320 201 711. In veel gevallen kunnen we je dezelfde nog helpen!

Ontstoppen afvoer Lelystad
Ontstoppingsdienst Lelystad

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heb je het idee dat de verstopping plaatsvinden in de leidingen? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan kan wasmiddel een goede optie zijn. Teven is dit de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppingsdienst Lelystad om jouw klus te bespreken 0320 201 711.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Hebben de bovenstaande methodes nog niet het gewenste effect? Dan kun je nog altijd gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Begin met het flexibel maken van de ontstopper door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Druk de ontstopper daarna rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er geen lucht meer bij kan komen.

Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Herhaal dit een aantal keer tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Lelystad Leiding
WC verstopt Lelystad

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer, raden wij je aan erg voorzichtig te zijn. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Neem contact op met de spoedservice van Ontstoppen Lelystad om jouw klus te bespreken 0320 201 711.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Lelystad er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstopping.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met het preventief onderhouden van jouw riool en de inspectie ervan.

Wij verhelpen alle soorten verstoppingen. Twijfel daarom niet en maak snel een afspraak. Bel ons op 0320 201 711 voor extra informatie.

Graven riool Lelystad

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-lelystad

WC verstopt

WC verstopt Lelystad

Heb jij last van een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Lelystad. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Lelystad!

loodgieter-lelystad-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Lelystad en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn vandaag bij je!

loodgieter-in-lelystad-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Lelystad

Woon jij in de omgeving van Lelystad? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak!

loodgieter-lelystad-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Lelystad en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Lelystad.

Loodgieter Lelystad Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Lelystad en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Lelystad! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0320 201 711

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Lelystad

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Lelystad